Matematik

RegnForskriften for Eksponentielt vækst og Potens vækst!

19. december 2013 af mahdi0123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

så jeg har brug for hjælp for at kunne finde forskriften for f(x)=b*a^x og f(x)=b*x^a

Som der er blevet gjordt med linær vækst hvor man siger a=y-b/x-0

så hjælp mig med spørgsmålet!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2013 af mathon

se


Svar #2
19. december 2013 af mahdi0123 (Slettet)

Forkert! Jeg spørg ikke om a formlen eller b formlen.

jeg spørg om hvordan man finder frem til forskrifterne  f(x)=b*a^x og f(x)=b*x^a


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2013 af mathon

ved
                  regression.


Skriv et svar til: RegnForskriften for Eksponentielt vækst og Potens vækst!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.