Matematik
Rumgeometri
15. november 2005 af
Anna18 (Slettet)
Hej
Jeg har fået en opgave der lyder:
Beskriv i ord og gerne vha. en figur, de (x,y,x), der er bestemt ved:
x=1-s^2-3t
y=-1+t
z=2+2s^2+t
Hvordan tror I at man skal besvare opgaven? Er ikke helt sikker på hvad jeg skal...
Jeg har fået en opgave der lyder:
Beskriv i ord og gerne vha. en figur, de (x,y,x), der er bestemt ved:
x=1-s^2-3t
y=-1+t
z=2+2s^2+t
Hvordan tror I at man skal besvare opgaven? Er ikke helt sikker på hvad jeg skal...
Skriv et svar til: Rumgeometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
