Matematik

Procent

06. januar 2014 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er 0,48 i procent?

Hvad er 30% i brøk?

Omskriv 4/5 til decimaltal?

Omskriv 45% til decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1 = 100%. Man omregner et tal til procent ved at gange det med 100%.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2014 af andreaskokholm (Slettet)

48%
3/10
0,80
0,45

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2014 af mathon

decimalbrøk omskrives til procent ved at gange med 100

procent omskrives til decimalbrøk ved at dividere med 100

                              0,48 i procent  =  48%

                              30% = 0,30

                              4/5 = 8/10 = 0,8

                              45%  =  0,45


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.