Matematik

en fucked up trekants beregning med sinus

07. januar 2014 af OleWulf (Slettet) - Niveau: A-niveau

KÆRE ALLE STUDIEPORTALENS FLITTIGE HJÆLPERE. JEG HAR BRUG FOR HJÆLP

I trekant ABC er A=54 grader, AC=10,2 og BC=9,1. Det oplyses at vinkel B er spids

Bestem vinkel B

Dette er et stort problem, idet min lommeregner giver over 20 svar, når jeg skriver solve(sin(54)/9,1=sin(x)/10,2,x)l0<x<90

HVAD GØR JEG FORKERT

KH

Olbole


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af peter lind

Kontroller efter om du regner i radianer i stedet for grader


Svar #2
07. januar 2014 af OleWulf (Slettet)

nå ja fo r#€%&/()= da også!!! TAK


Skriv et svar til: en fucked up trekants beregning med sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.