Matematik

Funktioner

11. januar 2014 af tinarc (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs følgende ligning ved beregning:    –x + 12,5 = 4x

Hjaelp, hvordan goer man det ved beregning??


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2014 af 123434 (Slettet)

-x+12,5=4x

12,5=5x

x=2,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2014 af SuneChr

# 0
Hvordan vil du løse ligningen ved ikke-beregning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

For eksempel ved at lade en venlig sjæl på Studieportalen løse den.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.