Matematik
Matematik A, HHX, Eksamen, 27. maj 2008
Hej
Nogle som ligger inde med en besvarelse til ovenstående eksamensopgave? Har brug for akut inspiration.
På forhånd tak.
Svar #1
12. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
Der omtales et eksamenssæt med 5 opgaver. Opgaesættet kan findes her
Hvilke opgaver har du problemer med?
Svar #2
12. januar 2014 af Vibe11 (Slettet)
Generelt opgaverne med hjælpemidler. Har løst opgaverne uden hjælpemidler, men nu er jeg tidsmæssigt presset desværre. Derfor det ville være lækkert med en fuldkommen besvarelse til inspiration, så jeg hurtigt kan blive færdig.
Svar #3
12. januar 2014 af Amril (Slettet)
Hvordan vil du anvende en fuldkommen besparelse til inspiration? Det er ikke en stil, som du er i gang med at skrive, men matematikopgaver med et og kun et sluresultat. Hvordan vil du få "inspiration" fra det?
Hvis du vil have, at vi skal hjælpe dig med at skrive af, så vær ærlig og skriv det som det er.
Svar #4
12. januar 2014 af Amril (Slettet)
Og så kan jeg ligeså godt sige, at nej, det vil vi ikke. Læs hvad der står øverst på hjemmesiden her. 'DANMARKS STØRSTE LEKTIEHJÆLP', ikke 'DANMARKS STØRSTE LEKTIESNYD'.
Hvis du ikke er kompetent nok til at løse en opgave, som du ellers er blevet grundigt undervist i, så har vi her på portalen ingen ønsker om at hjælpe dig med at snyde din lærer, din skole, det danske uddannelsessystem, dine kommende arbejdsgivere og, ja, dig selv.
Svar #5
12. januar 2014 af Vibe11 (Slettet)
Er ikke ude efter resultatet. Vil finde ud af hvordan de forskellige udregninger er osv. Kan sagtens skrive opgaverne op her jeg vil have hjælp til, men da jeg er tidsmæssigt presset tænkte jeg at en fuldkommen besvarelse var lettest.
Men okay her kommer opgaverne - det er alle opgaver fra opgaverne med hjælpemidler.
Opgave 2
Opgave 3b
Opgave 4b
Opgave 8
Svar #6
12. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#5
Hvad har du selv gjort i opgaverne?
Opg 2: a) Indsæt t = 1 og beregn vektoren b - a .
b) Benyt formlen for arealet af den af to vektorer udspændte trekant.
c) Løs ligningen A(t) = 2.
3b) Løs ligningen 0∫a f(x) dx = a∫40 f(x) dx
Opg 4. Benyt formler for et annutitetslån.
Opg 8 findes ikke.
Svar #7
12. januar 2014 af Vibe11 (Slettet)
Tak skal du have, men det er vist ikke helt samme sæt vi har. For i mit eksisterer en opgave 8 som lyder således:
Opgave 8
Tegn linieelementer og gæt på baggrund heraf forskriften for følgende differentialligninger:
a) y`=2y/x
b) y`=y
Løs derefter ligningerne manuelt og vha. WordMat.
Bestem ligningen for tangenterne i punktet (1,2)
Men tak for de andre svar, kan helt sikkert bruges. ;-)
Svar #8
12. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#7
I #1 har givet et link til opgavesættet på uvm's website.
8) Vælg et gitter af punkter (x,y) og indtegn i hvert punkt liniestykker med hældningskoefficienter beregnet efter differentialligningen.
Løs differentialligningerne ved separation af de variable.
Bestem tangentligningerne ved at beregne f '(x0) for den betragtede løsningsfunktion ved hjælp af differentialligningen.
Skriv et svar til: Matematik A, HHX, Eksamen, 27. maj 2008
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
