Matematik

Beregn funktionsværdierne - HJÆLP!

14. januar 2014 af chfr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler hjælp til denne del af en opgave, hvor man skal beregne funktionsværdierne.
Nogen der kan hjælpe med at udregne dem og muligvis en kort tekst der fortæller hvordan man gør? :-)

Opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af peter lind

f(4) beregnes ved at erstatte x med 4 i det første udtryk idet 4 opfylder betingelserne for dette interval

f(5) beregnes ved at erstatte x med 5 i det andet funktionsudtryk


Svar #2
14. januar 2014 af chfr (Slettet)

Hvordan kommer det så til at se ud? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2014 af LeonhardEuler

f(4) = 4 - 1 = 3    , da     x = 4 {-1 ≤ x ≤ 4},  hvor der gælder f(x) = x - 1

f(5) = 2•5 - 5 = 5    ,  da  x = 5 ∈ {5 < x ≤ 5}, hvor der gælder f(x) = 2x - 5


Skriv et svar til: Beregn funktionsværdierne - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.