Matematik

trigonometri

16. januar 2014 af kajo01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

trekant ABC er ret vinklet, A= 27,1 grader C= 90 grader og siden BC= 5,7 , hvordan finder jeg siden AB?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2014 af PeterValberg

AB er hypotenusen, så du kan bestemme den vha.:

sin(A) = |BC|/|AB| 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2014 af PeterValberg

se eventuelt denne video [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2014 af mathon

se
 


Svar #4
17. januar 2014 af kajo01 (Slettet)

Hvad?

Svar #5
17. januar 2014 af kajo01 (Slettet)

Undskyld, så ikke lige linket :)

Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.