Matematik

s = ⋅ a ⋅t2

17. januar 2014 af DaebakMinah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har problemer med at løse denne her ligning:

Der er givet følgende formel, hvor s står for vejlængde, a for acceleration og t for tiden: 

s = 1/2 ⋅ a ⋅t2


Bestem størrelsen af a, når s = 1000 m og t = 32 sek

Er der nogle der kan hjælpe og forklare hvordan man gør? :)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2014 af FætterGlad (Slettet)

1.  Sæt dine informationer for s og t ind i ligningen.

2.  Isolér a.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2014 af SuneChr


Skriv et svar til: s = ⋅ a ⋅t2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.