Matematik

Løs ligningen f(x) = 11

19. januar 2014 af poet (Slettet)

Jeg har fået tildelt funktionen f(x) = -4x+10 

og skal finde f(x) = 11 

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af r,i,s (Slettet)

Det er faktisk ret simpelt, man tager og sætter værdien for f(x) (11) ind i den oprindelige funktion:

11=-4x+10

derfra er det bare at isolere x :)


Svar #2
19. januar 2014 af poet (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x) = 11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.