Matematik

Procent forvirret

19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

1)

En varer falder fra 1200 kr til 800 kr

Et fald på:(1200-800)/1200*100=33,3%

2)

En varer stiger fra 700 kr til 900 kr

En stigning på:(900-700)/700*100=28,6%

3)

Hvor stor en del er 5000 af 8000

5000/8000*100=62,5%

Er disse korrekte-er nemlig en smule forvirret og bange for at jeg blander tingene sammen.

Tak på forhånd og god søndag aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det ser rigtigt ud. En lille detalje: Prøv at sætte % bagved de 100, som du ganger med. Altså:

(1200-800)/1200*100%=33,3%

(900-700)/700*100%=28,6%

5000/8000*100%=62,5%


Svar #2
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

Tak, skal du have.


Skriv et svar til: Procent forvirret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.