Matematik

I trekant ABC er vinkel C stump, A = 40 o, c = 7 og a = 5. Beregn de ukendte størrelser i trekanten. Gør rede for hvor i løsningen du gør brug af oplysningen om at vinkel C er stu

20. januar 2014 af fijona (Slettet) - Niveau: B-niveau

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt sinusrelationerne sammen med oplysningen om at vinkel C er stump. Benyt så vinkelsummen til at finde vinkel B, og benyt så sinusrelationerne til at bestemme siden b.


Skriv et svar til: I trekant ABC er vinkel C stump, A = 40 o, c = 7 og a = 5. Beregn de ukendte størrelser i trekanten. Gør rede for hvor i løsningen du gør brug af oplysningen om at vinkel C er stu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.