Matematik

Hurtig nem isolering af x (Mit tiNspire er i stykker)

22. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Hejsa alle sammen. Mit tiNspire er lige gået i udu så jeg vil gerne høre om i ikke ville 'solve' denne her for mig?

2,25=1,887*x0,1062 =


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2014 af Alinaalina (Slettet)

solve(2.25=1.887*x^(0.1062),x)

Jo svaret er : x=5.242003953192
 


Svar #2
23. januar 2014 af Bobsburgers (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Hurtig nem isolering af x (Mit tiNspire er i stykker)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.