Matematik

Bestem integralet - uden hjælpemidler

22. januar 2014 af Apaas (Slettet)

∫2x * (x2 +1)5 dx

How?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af mathon

      sæt
                      u = x2+1   og dermed   du = 2xdx

             ∫2x•(x2 +1)5 dx  =  ∫(x2 +1)5 2x•dx  = ∫u5du …


Skriv et svar til: Bestem integralet - uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.