Matematik

ligninger

22. januar 2014 af 123matematik123

2x^2-2x-4=0

gøre rede for at -1 er løsning til ligningen, og at -2 ikke er løsning


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af mathon

    Indsæt  henholdsvis -1 og -2 på x'ets plads og undersøg om venstre side bliver lig med 0.
    Bliver venstresiden lig med 0, er der tale om en rod -  ellers ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = -1 i ligningen og vis, at ligningen er opfyldt.

Indsæt x = -2 i ligningen og vis, at ligningen ikke er opfyldt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

-


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.