Generelt

Kvote 2

23. januar 2014 af Sandota (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP

Jeg er en ung mand på 19 år, der i løbet af 3.g har genvundet motivationen til at yde mit bedste inden for min uddannelse, efter 2. år med ren afslapning.

Nu er jeg altså i den situation, hvor jeg skal overveje at skrive en motiveret ansøgning til den uddannelse jeg vil ind på. Det drejer sig om "internation buisness and politics" på CBS (11,3, adg. snit sidste år) og jeg slutter nok med et snit på omkring 8,0-8.5.

60 % af pladserne bliver udfyldt af studenter med det adgangsgivende snit mens 40 % kommer af kvote 2 ansøgninger.

Mine engelsk kundskaber er uovertruffne og jeg afslutter STX med 12 i både mundtligt og skriftligt. Desuden har jeg været på High School i USA i ét år (har diplom) og jeg vil i mellemtiden, forinden afsendelse af den motiverede ansøgning, have været i livgarden i 9 måneder.

Er meget begavet og besidder evnen til at overskue store problemstillinger med fokus på at opretholde perspektiv fra flest mulige vinkler. Hvis jeg formår at få et interview, er jeg overbevist om at jeg kan tale mig ind på uddannelse, men er mit "cv" nok til at skaffe mig et til at starte med? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2014 af ShinobiNoKami (Slettet)

Jeg ved ikke om dette stadig er relevant, men jeg er overbevist om, at der kræves at du har mere erfaring på arbejdsmarkedet. Jeg har ikke så meget forstand på CBS, men jeg ved, at på Syddansk Universitet, så vægter interviewet nok omkring 90% af deres beslutning, om du kan blive optaget. Det kan muligvis også være at det er således på CBS. Held og lykke


Skriv et svar til: Kvote 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.