Matematik

Brøk af tal.

25. januar 2014 af kev22 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hvad er 2/3 af 19..

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

Det er 12,66666666666666666666666666666

fordi...

19 / 3 = 6,3333

6,3333*2 = 12.66666


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. januar 2014 af mathon

              2/3 af 19
er
               2             2 • 19      2•(18+1)      2•18 + 2      2•18      2                2
             ---- • 19 = --------- = ------------- = ------------- = ------- + ---- = 2•6 + ---- = 122/3
               3               3                3                 3               3          3                3


Svar #3
25. januar 2014 af kev22 (Slettet)

Tak i to :)

Skriv et svar til: Brøk af tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.