Matematik

Skæringspunk i grafer

26. januar 2014 af juliemadsenmalle (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle, jeg har rigtig mange problemer med denne opgave og jeg håber i kan hjælpe mig!

Opgave 3. 
Grafen for en lineær sammenhæng l går gennem punkterne P (−10, 80) og Q(5, 125).
1. Bestem en ligning for l.
y=3x+110

En anden lineær sammenhæng m har ligningen y = −4x−9. 

2. Bestem skæringspunktet mellem l og m ved at løse ligningen l = m. 

3. Bestem skæringspunktet mellem l og m gra??sk ved at indtegne graferne for l og m i et koordinatsystem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af peter lind

løs ligningen 3x+110=-4x-9


Svar #2
26. januar 2014 af juliemadsenmalle (Slettet)

#1
 

løs ligningen 3x+110=-4x-9

Tak!

Kan det passe at det giver -17?


Skriv et svar til: Skæringspunk i grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.