Matematik

Argument

26. januar 2014 af came (Slettet)

'Hvis z har modulus=2 og argument= pi/4, da har z4 modulus og argument givet ved?'

Jeg tænker at det bare er at sætte det opgivne modulus og argument i fjerde, og 24=16, som er korrekt, men argumentet skal give pi, og (pi/4)4 er da ikke pi?

På forhånd tak for hjælpen. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er korrekt, at (π/4)4 ikke er lig med π .

Benyt, at

(r·e)n = rn · einθ

Argumentet for n'te-potensen ganges med n; det opløftes ikke i n'te.


Skriv et svar til: Argument

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.