Matematik

omregne timer om til sekunder?

30. januar 2014 af didodawood (Slettet) - Niveau: C-niveau

omregne timer om til sekunder?

omregne sekunder om til timer?

hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1 time = 60 minutter, og 1 minut = 60 sekunder. Derfor er

1 time = 60·60 sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Du har, at der går 60 sekunder på et minut, og 60 minutter på en time. Altså har du, hvis s er antallet af sekunder og t er antallet af timer, at

s=t*60*60 (eller rettere sagt s=t*3600)

og omvendt, hvis du har har sekunder har du, at

s/3600=t.


Svar #3
30. januar 2014 af didodawood (Slettet)

Dvs hvis jeg skal regne 3 timer om til sekunder: 3/3600 = 0,000833? sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej du skal jo gange med 3600 .

1 time indeholder 3600 sekunder.

3 timer indeholder 3·3600 sekunder.


Svar #5
30. januar 2014 af didodawood (Slettet)

uppss når jooo 


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

når ??


Skriv et svar til: omregne timer om til sekunder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.