Matematik

Matematik FSA 2013 December. (HASTER)

31. januar 2014 af dcjdsv (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tegn grafen for f (x) = I x + 11 500 i koordinatsystemet pa° svararket eller ved hjælp af et rt-v ærktøj.

Hvordan laver jeg dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
31. januar 2014 af dcjdsv (Slettet)

Forstår ikke det du skriver derinde.


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Beregn koordinatsættene for 2 punkter på linien. Indtegn punkterne i et koordinatsystem og træk den rette linie gennem de to punkter. Hvad forstår du ikke ved det?


Svar #4
31. januar 2014 af dcjdsv (Slettet)

Kan ikke finde ud af at begrene koordinatsættene. :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Læs forklaringen fra den anden tråd:

Sæt for eksempel x = 0 og beregn f(0). Sæt så x = 30 og beregn f(30) .
Indtegn de to punkter (0; f(0)) og (30; f(30)) i koordinatsystemet og træk en ret linie gennem de to punkter.


Svar #6
31. januar 2014 af dcjdsv (Slettet)

I hvilket program kan jeg gøre dette?


Skriv et svar til: Matematik FSA 2013 December. (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.