Matematik

Vektorer

02. februar 2014 af SilkePedersen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg har en opgave, som jeg ikke helt forstår.. 
Opgaven lyder:
Beregn arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne a=(4,-1) og b=(2,7) . Forklar resultatet.

Er der nogle der kan hjælpe? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2014 af mathon


             areal = | det(a,b) |


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.