Matematik

MOMS

04. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har fået denne opgave hvor jeg skal finde pris med moms og uden moms.. 

Men hvordan finder jeg prisen, når jeg KUN har fået selve moms delen atvide. Se evt vedhæftet fil, (500g kaffe moms 5,99)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2014 af mathon

                        Pinc = Pexc • 1,25

                        Pexc = Pinc • 0,80

                        moms = Pexc • 0,25  ⇔  Pexc = moms • 4

                        moms = Pinc • 0,20  ⇔  Pinc = moms • 5

                       


Svar #2
04. februar 2014 af lp4654 (Slettet)

oka nu står jeg af :/ haha Kan du ikke foklare det på en lidt mindre avanceret måde 


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2014 af mathon

kort:
                  Pexc = moms • 4

                  Pinc = moms • 5


Svar #4
04. februar 2014 af lp4654 (Slettet)

Ok så jeg siger faktisk bare 5,99*4 for at få pris ekskl

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. februar 2014 af mathon

     Pexc = (5,99 kr) • 4
                  moms


Skriv et svar til: MOMS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.