Matematik

Trigonometri.

05. februar 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Guys jeg har brug for jeres hjælp!!

Jeg har en figur som viser to ensvinklede trekanter ABC og AB1 C1. 

Jeg skal bestemme længden af hver af siderne AB1 og AC. 

Jeg ved at:

AB= 5,7

BC=10,2

AC1= 16,5 

BC1= 17,0 

hvordan finder jeg A1 B1 og AC.??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2014 af mathon

skalafaktor:
                      a1 / a = 17,0 / 10,2 = (5/3)

hvoraf:
                      c1 = (5/3) • c = (5/3) • (5,7) = 9,5

                      b / b1 = (3/5) • b1 = (3/5) • (16,5) = 9,9

                     


Svar #2
05. februar 2014 af NH123 (Slettet)

er 9,5 længden for både af hver af siderne A1 B1 og AC????


Svar #3
05. februar 2014 af NH123 (Slettet)

kan ikke rigtig føle din tankegang!! hvorfor er det vi skal bruge den formel som du har brugt??


Skriv et svar til: Trigonometri.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.