Matematik

Skæringspunkt

09. februar 2014 af TheKS (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorfor finder jeg skæringspunktet mellem de to følgende funktioner.

x = 50

og

y = .66667*x-30

- Jeg ved man finder det ved at sætte dem ligmed hinanden men når den ene hedder x= og den anden hedder y= hvad gør jeg så? kan jeg lave en af dem om så de begge bliver y= eller x=?

på forhænd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skæringspunktets x-koordinat er så x = 50. Beregn nu skæringspuntkets y-koordinat ved at indsætte x = 50 i den anden funktions forskrift.


Svar #2
09. februar 2014 af TheKS (Slettet)

nåh ja, det er jo klart! haha, dumt jeg ikke lige tænkte på at det var så enkelt ;)


Skriv et svar til: Skæringspunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.