Almen studieforberedelse (AT)

Manglende emne/sag til årets AT-eksamen (2014)

11. februar 2014 af xx1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle Studieportalen-bruger. Jeg har brug for jeres viden, hjælp og vejledning. 

Jeg skal mandag efter ferien vælge AT-fag, hvilket jeg helst ikke vil gøre inden jeg kender mit emne eller min sag. Årets AT-emne er "Mad og mennesker". Jeg har selvføelig selv været i tænkeboks, og jeg er efterhånden kommet frem til, at jeg helst vil skrive to af de følgende fag Historie A, Dansk A eller Naturgeografi B, (Samfundfag B kan også gå). Jeg er næsten helt sikker på, at et af mine fag skal være historie, da jeg synes det er vældig interessant. Problemet kommer i, at jeg ikke ved hvilket emne jeg skal vælge. Jeg har selvfølgelig selv gjort mig nogle tanker, og jeg er blandt andet gået i gang med at læse bogen "Mad og mennesker" af Søren Pyge og James Price, som blandt andet handler den mad de fik som børn (bemærk, at der er en forholdsvis stor aldersforskel på dem). Jeg vil gerne have noget om nyere historie, blandt andet har jeg overvejet at have noget om den ændring der kom i madkulturen i løbet af 60'erne - her tænkes med færdiglavet mad osv. Eller måske noget med forskellen på maden man spise i byen og på landet i 50-60'erne. Men hvilke hvilke fag skulle jeg skrive i? Er det overhovedet muligt at finde materiale til det? Hvad kunne man analysere? 

Har I nogle form for ideér? Enten til et helt andet enme, eller hvordan jeg kommet til at lykkedes med et af mine emner. Håber i vil tage jer tid til at svare - og undskyld den lange besked.  

Mvh. xx1994 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2014 af peter lind

http://videnskab.dk er der nogle forslag


Svar #2
11. februar 2014 af xx1994 (Slettet)

Hej Peter Lind. Jeg har allerede været inde og kigge på den side - og alle andre lignende sider, desværre uden held. Men tak for dit hurtige svar. God tirsdag til dig :-)


Skriv et svar til: Manglende emne/sag til årets AT-eksamen (2014)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.