Studievejledning

HJÆLP! Hvilke gymnasie skal jeg vælge?

11. februar 2014 af Hejsa012

Hej! Jeg går i 9. klasse og skal til at vælge hvilke gymnasie jeg ville sætte som 1. prioritet o.s.v. Jeg tænker meget på STX frederiksberg og Gefion gymnasie. Jeg har været på besøgsdag på begge gymnasier og jeg synes at der er både fordele og ulemper ved dem begge. Hvad synes i at jeg skal tage og hvorfor? Jeg har virkelig brug for hjælp. 

- Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2014 af yasminadem (Slettet)

Hej ;)

Har selv lige skulle vælge gymnasie og sådan. Har dog længe vidst, at jeg ville på Gladsaxe Gymnasie.

Men noget du måske kunne gøre var, at lave en for og imod liste for begge gymnasier. På den måde ville du selv være i stand til at bedømme hvilket gymnasie, der har flest fordele for dig ;D


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2016 af Joxth (Slettet)

Før i tiden sad man altid klistret til tv-skærmen for at få dagens nyheder, nu til dags kan man bare logge på facebook eller andre sociale medier, og så er alle nyheder der, lige ved hånden. Dog sidder mange stadig foran tv-skærmen når morgen- og aftennyhederne kommer, og ser de uforberedte reporterne, der endnu engang er blevet sendt ud til den seneste sensation, blive interviewet at nyhedsværterne der sidder tilbage i studiet.
Vi kender alle scenen: Reporteren der er sendt ud i marken, står og venter på tv-værtens spørgsmål, uden at være forberedt på hvad der kommer. Det skal skabe nærhed, det skal føles personligt. Betyder det, at de nyheder vi får, er mindre objektive og troværdige? Det funderer Lasse Jensen over i artiklen ”Hvordan går det i Skanderborg?”. Den er udgivet den 9. Maj 2012 og Lasse Jensen skriver blandt andet at “… liveinterviewene, hvor journalister interviewer journalister, en del af den troværdighedskrise, som dansk journalistik tydeligvis befinder sig i”, og det tror jeg faktisk han har ret i. 


Skriv et svar til: HJÆLP! Hvilke gymnasie skal jeg vælge?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.