Matematik

Funktion

15. februar 2014 af Mariiiaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP. Nogen som kan hjælpe mig med en matematik opgave ? har nemlig svært  ved at løse den. 

( Opgaven er vedhæftet) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2014 af peter lind

A = ∫02 f(x)dx


Svar #2
15. februar 2014 af Mariiiaaa (Slettet)

Jeg kan godt se at jeg skal beregne fordoblingskonstanten t2=log(2)/log(a)

Men jeg ved ikke helt hvordan jeg gør det, når jeg ikke har nogle tal at gå ud fra. 
Du må meget gerne uddybe dit svar med ord, da jeg ikke rigtig forstå denne formel. :) 

#1

A = ∫02 f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. februar 2014 af peter lind

Har du lagt den rigtige opgave ind ? : Den der ligger der drejer sig om at finde areal mellem en kurve og x aksen. Den har absolut ikke noget med en fordoblingskonstant at gøre


Svar #4
16. februar 2014 af Mariiiaaa (Slettet)

hov det er mig som vrøvler... Men den opgave som jeg har vedhæftet forstår jeg stadig ikke helt, hvordan jeg skal gribe den an.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du skal beregne det bestemte integral, som Peter Lind har skrevet op i #1.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.