Matematik
mat A
22. november 2005 af
Sampairo (Slettet)
Hvordan løser jeg følgende:
int(1/(x*ln(x))dx hvor grænserne er 2e og e.
jeg kan ikke finde stamfunktionen.
int(1/(x*ln(x))dx hvor grænserne er 2e og e.
jeg kan ikke finde stamfunktionen.
Svar #2
22. november 2005 af Sampairo (Slettet)
hvad så med x?
altså
t=ln(x)
dt/dx=(x^-1)<=>dx=(x^-1)dt
Hvad Så?
altså
t=ln(x)
dt/dx=(x^-1)<=>dx=(x^-1)dt
Hvad Så?
Skriv et svar til: mat A
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
