Matematik

Procent

16. februar 2014 af bergerabk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Håber i kan hjælpe med to af mine opgaver :-)

opg 1.

Hvor mange procent er besøgetallet steget fra 1996 til 1997?

Info til opg 1: 1996 var der 316000 turister og i 1997 var der 352000 turister.

Opg 2.

Både i 1995 og 1996 var der 4% af normændene der overnattede på vandrehjem. Vis antallet, der overnattede i de to år, var forskelligt.

info til opg 2.

1995: 275000 turister                                            1996: 316000 turister

4% = vandrehjem                                                   4%: vandrehjem

63% = Hotel                                                           65%: Hotel

14% = campingplads                                             13%: campingplads

19% = andet                                                           18%: andet

Tak til jer der vil hjælpe!


Svar #1
16. februar 2014 af bergerabk (Slettet)

I må meget gerne skrive i kommentaren hvordan man gør det og ikke kun svar


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2014 af 123434 (Slettet)

1) 

Hvor mange procent er besøgetallet steget fra 1996 til 1997?

Info til opg 1: 1996 var der 316000 turister og i 1997 var der 352000 turister.

=(352000-316000)/316000*100%


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2014 af 123434 (Slettet)

2)

1995:   275000*0,04=11000

1996:  316000*0,04=12640


Svar #4
16. februar 2014 af bergerabk (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.