Matematik

Hjælp til differentialregning

18. februar 2014 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Er der nogen der kan hjælpe med denne?

Vands bevægelse i en bestemt type jordlag kan beskrives ved en model

f(t) = 2,4 * Kvadratroden af t

Bestem f'(t).. 

Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gøre med kvadratroden af t


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen

f(t) = 2,4·√t = 2,4·t1/2 .

Se din tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1445319 for hjælp til at differentiere kvadratroden, eller slå det op i bogen.


Skriv et svar til: Hjælp til differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.