Matematik

Ligninger

19. februar 2014 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn: x ''i fjerde'' + y ''i sjette'' - (x+y)

Når: x=6 y=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt x = 6 og y = 3 i udtrykket

x4 + y6 - (x+y)

og beregn udtrykkets værdi, dvs

64 + 36 - (6+3)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.