Studievalg og videregående studie

Erfaringer med/viden om datalogi??

20. februar 2014 af yummie (Slettet)

Hej,

Jeg er en pige, som pt går på STX, som har et meget stort ønske om at studere datalogi.

Jeg har ret specifikke drømme for min fremtid, og de kan kun (måske og på andre måder, men i hvert fald nemmest) ved at blive datalog. 

Mit spørgsmål ligger i, om studiet er meget svært? Jeg har en god interesse for matematik og er meget engageret og vil gerne lære mere om computerprogrammering osv. Jeg har bare hørt at mange falder fra, fordi det er kedeligt eller for svært for dem (tænker, at det måske er dem som kom ind fordi det er nemt at komme ind, og ikke dem som valgte det som deres drømmestudie?)

Er der nogen som har erfaringer med studiet eller viden om opgaverne der. Er der evt nogle som har et eksempel på en opgave fra 1.-2. semester, så jeg kan se lidt på matematikken?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

Hej,

hvis du har interesse for matematik, så bliver det nok ikke det som bliver problemet. Hvordan har du det med at lave interviews, rapporter, beskrivelser af arbejdsgange, systemer, dataflows og meget andet? Det kunne sikkert være der at du vil opleve problemer.

Hilsen Lars


Svar #2
20. februar 2014 af yummie (Slettet)

Tror faktisk heller ikke, at det ville være det store problem. Jeg brænder også så meget for at blive datalog, at jeg vil gøre hvad som helst for at komme igennem det. 

Men tusind tak, jeg vil tage det i betragtning :-)


Skriv et svar til: Erfaringer med/viden om datalogi??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.