Matematik

Nogen som kan finde ud af den her opgave?

23. februar 2014 af niko1997 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej. Nogen som kan finde ud af opgave 1.3 i fs10 maj 2013? 

I kan se opgaven i pdf dokumentet jeg har vedhæftet.

Jeg får slangens maximale længde til 472,1294219 m hvilket er 100 m for lavt i forhold til opgaven.

Vedhæftet fil: 1414248.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af peter lind

Hvad har du gjort ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2014 af mathon

Hvis du trækker 2·(0,625 m) fra (25 m ) får du 23,75 m
antal rørslanger = ((32 m) / ( 1,25 m)) + 1 = 26

samlet længde uden halvcirkelbøjninger
                                                                    26 • (23,75 m) = 617,5 m > 580 m


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2014 af khol (Slettet)

-


Skriv et svar til: Nogen som kan finde ud af den her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.