Matematik

Eksponentiel ligning

23. februar 2014 af Onkeleinstein (Slettet) - Niveau: A-niveau

4^x - 4^(x-1) = 3x +1 - 3^x

Nogen der kan finde ud af denne her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2014 af peter lind

Brug et CAS værktø til det


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2014 af SuneChr

4x - 4x - 1 + 3x - 3x - 1  = 0
3/4·4x + 3x - 3x - 1  =  0
Her kan benyttes CAS hjælpemiddel.


Skriv et svar til: Eksponentiel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.