Matematik
Hjælp min ligning går ikke op?
vi har fået nogle funktioner som skulle ha været integreret, men vi skulle så løse dem på anden vis. Som set i dokumentet. Jeg prøvede først at isolere g(x), men fik det da til en negativ værdi.
Er det lettest at trække funktionerne fra hinanden eller lægge dem sammen? Og er det den rigtige fremgangsmåde?
Svar #1
24. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)
Det vides, at
1∫5 (f(x) - g(x)) dx = 2 og 1∫5 (f(x) + 2g(x)) dx = 6
og man skal da bestemme 1∫5 g(x) dx .
Sætter man
a = 1∫5 f(x) dx og b = 1∫5 g(x) dx
har man ligningssystemet
a - b = 2 og
a + 2b = 6
Træk ligning 1 fra ligning 2 og bestem b .
Skriv et svar til: Hjælp min ligning går ikke op?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
