Matematik

Sandsynlighedsregning.. Normalfordeling til standard

25. februar 2014 af simsim123451 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ey guys!

Jeg har knoklet med dette i mere end 2 timer nu, og jeg har virkeligt bidt mig fast..

Kan I hjælpe??

Forklar hvordan man kommer fra normalfordelingen X~N(\mu , \sigma) til standard normalfordelingen Z~N(0,1)

Mvh. Simon


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2014 af SuneChr

Sæt μ = 0  og  σ = 1        i


Svar #2
25. februar 2014 af simsim123451 (Slettet)

Ahh, dejligt nemt :) 
Jeg mindes ikke, at jeg har lært noget om dette, men jeg kan se sammenhængen :)
 

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2014 af Therk

\text{For } X \sim N(\mu,\sigma^2) \text{ er } Z = \frac{X-\mu}{\sigma} \sim N(0,1).


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning.. Normalfordeling til standard

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.