Matematik

log udregninger ?

28. februar 2014 af håbløse (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) log(1000) – log(232)=

b) log(100) – log(23)=

c) log(1000) – log(10) -  log(10)=

d) log(400) + log(232) – log(20)= 

hvordan udregner man dem ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2014 af PeterValberg

Benyt dig af at:

\log\left(\frac{a}{b} \right )=\log(a)-\log(b)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2014 af PeterValberg

samt at:

\log(a\cdot b)=\log(a)+\log(b)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2014 af mathon

                                                        \small \smal \ \log \left ( \frac{a}{b} \right ) = \log(a) - \log(b)
læst fra højre mod venstre

                                                         \small \smal \ \log(a) - \log(b) = \log \left ( \frac{a}{b} \right )


Svar #4
01. marts 2014 af håbløse (Slettet)

så man divider 1000 med 232 ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. marts 2014 af PeterValberg

\log(1000)-\log(232)=\log\left(\frac{1000}{232} \right )=\log\left(\frac{125}{29} \right )\approx 0,635

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: log udregninger ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.