Matematik

Moms

01. marts 2014 af Saraholse (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Hej jeg har et spørgsmål her

Beregn momsen i kroner af en pakke A4 papir


Og prisen for en pakke er 39

Hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

Er prisen for en pakke inklusiv eller eksklusiv moms?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2014 af SuneChr

Man har:
pris uden moms  p
pris med moms   P
Da har man:
P  =  p + 25% af p  =  1,25·p
p  =  P / 1,25  =  0,8·P
moms  =  P - p


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.