Matematik

trigonometri

11. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet) - Niveau: A-niveau

If the tangent of an angle is negative and its secant is positive, in which quadrant does the angle terminate?

a) 4
b) 2
c) 3
d) 1

A ramp is pulled out of the back of a truck. There is a 38 degree angle between the ramp and the pavement. If the distance from the end of the ramp to the back of the truck is 10 feet, how long is the ramp?

a) 10.69 Ft
b) 14.69 Ft
c) 12.69 Ft
d) 8.69 Ft

What is the measure of the angel in radians when the radius is 5 and the arc length is 4?

a) 4/5
b) 4pi/5
c) 5/4
d) 5pi/4


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2014 af mathon

                                                                 1
                            secans(x) = sec(x) = ---------
                                                              cos(x)

                           sec(x) > 0  ⇔  cos(x) > 0 ⇔  0 < x < (π/2)   v   (3π/2) < x < 2π

                           tan(x) < 0  ⇔  (π/2) < x < π   v   (3π/2) < x < 2π

                           vinklens venstre ben ligger derfor i 4. kvadrant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2014 af mathon

    På en tegning ser du:
                                            ramp • cos(38°) =  (10 feet)

                                            ramp = (10 feet) / cos(38°) = 12,69 feet


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2014 af mathon

        buelængde = 4
                                  2π·r • b
                                ------------ = 4
                                     2π
                                 

                                 r · b = 4
                                 5 · b = 4
                                 b = 4/5

                      

                                 
                                      


Svar #4
11. marts 2014 af thomaslarsen90Arocketmailcom (Slettet)

tusind tak!


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.