Matematik

Procent

11. marts 2014 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Figur 1 er 220 cm2

Figur 2 er 5,5 cm2

Hvor mange gange større er arealet af figur 1 end figur 2.

(220cm2/5,5cm2)*100=40 gange

Puderne koster 220 kr i Jysk, og 480 kr i Magasin

Hvor mange procent sparer man ved at købe puderne i Jysk

(480kr-220kr)/480kr*100%=54%

Kan man gøre sådan, som jeg har gjort?

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2014 af mathon

Når du køber i Jysk,
skal du måle besparelsen 
med prisen i Jysk:     

                                   \small \left ( \frac{480-220 }{220} \right )\cdot 100\%=118,2\%


Svar #2
11. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Hvorfor dividere med 220?


Svar #3
12. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Rettelse 0#

(220cm2/5,5cm2)=40 gange

Man skal ikke gange med 100


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.