Matematik

omvendt proportionalitet og hypler

13. marts 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

er fuldstændig stået af ved opgave E


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af khol (Slettet)

Hvilket opgavesæt?


Svar #2
13. marts 2014 af lp4654 (Slettet)

hov

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2014 af khol (Slettet)

Hvis du har løst opgave d) burde det ikke være det store problem at løse e)

y = ax + b

hvor a = hældningen af kurven og b er lig skæringen med y aksen når x = 0

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)


Skriv et svar til: omvendt proportionalitet og hypler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.