Fysik

Effekt?

13. marts 2014 af studerendeHF (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bliver effekten større eller mindre, hvis man udfører et bestemt arbejde (energiomsætning) hurtigere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af mathon

                                 \small P = \frac{E}{t}

                                 A = E = P \cdot t               P og t er omvendt proportionale for samme arbejde A.

Halveres eksempelvis tiden, fordobles effekten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2014 af hesch (Slettet)

#0:   Større.


Skriv et svar til: Effekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.