Matematik

Matematik B eksamensopgave - hjææælp!! :(

14. marts 2014 af SabMo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej kære mennesker. 

Jeg er fuldstændigt lost i den her opgave, please hjælp!

(har vedhæftet den) :-)

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Svar #1
14. marts 2014 af SabMo (Slettet)

konstanterne er: 

konstanterne; d = 44, 639centimeter

v = 18, 58

w = 63, 92;


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2014 af mathon

Begynd med at beregne pilhøjden.


Skriv et svar til: Matematik B eksamensopgave - hjææælp!! :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.