Matematik
Procent udregning
18. marts 2014 af
højben12 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hjælp.. Hvordan regner jeg dette ud?
Jeg skal finde procent satsen, på følgende regne stykke.
Jeg har 45000 kr som begynder kapital
Jeg vil have at på 7 år skal jeg have 65000 kr i alt - så min kapital vokser med 20000 kr.
På de 7 år.
Hvordan finder jeg procent satsen så det stemmer med de 20000 kr på 7 år?
Jeg skal finde procent satsen, på følgende regne stykke.
Jeg har 45000 kr som begynder kapital
Jeg vil have at på 7 år skal jeg have 65000 kr i alt - så min kapital vokser med 20000 kr.
På de 7 år.
Hvordan finder jeg procent satsen så det stemmer med de 20000 kr på 7 år?
Svar #1
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)
Benyt renteformlen
Kn = K0 · (1+r)n
Her er K0 startkapitalen og Kn er kapitalen efter n renteperioder, hvor her n = 7 . Isoler (1+r) og bestem så rentesatsen r.
Svar #2
18. marts 2014 af 123434 (Slettet)
0# Har jeg forstået dig korrekt?
65.000kr=45.000kr*(1+r)7
Skriv et svar til: Procent udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
