Matematik

Fra Brøk til potens

20. marts 2014 af Banff (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hejsa :-)

Hvordan omskriver jeg denne brøk 8/27 til en potens ?

Jeg har fået hjælp til nedenstående men forstår det stadig ikke.

" Forkort med 4 i tæller og nævner det giver 8/27 = (2/3)3. omskriv dette til en potens af 3/2 ved brug af (an)m = an*m" 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af SuneChr

  8 = 23
27 = 33
8/27  =  (2/3)3
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

... og så det sidste skridt

(2/3)3 = 1 / (3/2)3 = (3/2)-3 .


Skriv et svar til: Fra Brøk til potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.