Matematik
ligning..
28. november 2005 af
Dylle (Slettet)
Hi.. jeg er igang med en matematik aflevring.. og jeg er gået i stå.. jeg kan ikk finde ud af lave den her..
2-√ X-4 = 0, X ≥4
kan i ikke lige hjælpe mig..
På forhånd mange tak..
2-√ X-4 = 0, X ≥4
kan i ikke lige hjælpe mig..
På forhånd mange tak..
Svar #3
28. november 2005 af blister (Slettet)
er ikke helt sikker på hvad det er du har skrevet/mener.
Svar #5
28. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Mener du ligningen
2 - (x-4)^(1/2) = 0,
for x > 4? Og hvad er det i grunden du skal i opgaven?
2 - (x-4)^(1/2) = 0,
for x > 4? Og hvad er det i grunden du skal i opgaven?
Skriv et svar til: ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
