Tysk
Tekst, 235 ord
30. november 2005 af
Tissi (Slettet)
Godaften.
En venlig sjæl, der vil rette denne korte tekst?
Tysk:
Suff(m). Drogen(pl). Gewalttätige Menschen(pl). Rauferei(f). Diebstahl(m). Vergewaltigung(f). Auf diese Weise(f) stelle ich mir das Technofestival(n) in Berlin vor. Aber es fiel mir auch positive Dinge(pl) ein. Beispielweise: frohe Menschen(pl), gute Musik(f) und Fest(n). Mann trifft und spricht mit neuen Menschen(pl), wonach mann vielleicht neue Freunden(pl) stiften.
Ich bin nicht selbst an einer Musikfestival(f) gewesen, aber wenn ich älter werde, will ich gern der Nibe- oder Skanderborg-festival besuchen. Aber ich bin doch zu ein Konzert(n) mit dem fantastischen Musiker(m), Kim Larsen, gewesen. Es war in Randershallen vor langer Zeit. Kim Larsen hat groβen poetischen Fähigkeiten(pl). Beispielweise dieser Text(m) auf diesem zum Nachdenken anregender Gesang(m) namens “Pianomand“. Dieser Gesang(m) war der letzten, Kim spielte:
Es war ein groβartiges Erlebnis(n). Trotzdem, dass Kim allmählich ein älter Mann(m) ist, spielte er Musik mit verführerisch Stil(m). Ein Konzert ich nie vergessen will!
På dansk:
Druk. Stoffer. Voldelige mennesker. Slagsmål. Tyveri. Voldtægt. Sådan forestiller jeg mig teknofestival i Berlin. Men jeg kommer også til at tænke på gode ting. Eksempelvis: glade mennesker, god musik og fest. Men møder og snakker med nye mennesker, hvorefter man måske stifter nye bekendtskaber.
Jeg har ikke selv været på en musikfestival, men når jeg bliver ældre, vil jeg gerne tage til Nibe- eller Skanderborgfestivallen. Men jeg har dog været til en koncert med den fantastiske musiker, Kim Larsen. Det var i Randershallen for lang tid siden. Kim Larsen har store poetiske evner. Eksempelvis denne tekst fra denne tankevækkende sang ved navn ”Pianomand”. Denne sang var den sidste, Kim spillede.
Det var en storartet oplevelse. Selvom Kim efterhånden er en ældre mand, spiller han musik med forførende stil. En koncert jeg aldrig vil glemme!
På forhånd tak.
~ Tissi
En venlig sjæl, der vil rette denne korte tekst?
Tysk:
Suff(m). Drogen(pl). Gewalttätige Menschen(pl). Rauferei(f). Diebstahl(m). Vergewaltigung(f). Auf diese Weise(f) stelle ich mir das Technofestival(n) in Berlin vor. Aber es fiel mir auch positive Dinge(pl) ein. Beispielweise: frohe Menschen(pl), gute Musik(f) und Fest(n). Mann trifft und spricht mit neuen Menschen(pl), wonach mann vielleicht neue Freunden(pl) stiften.
Ich bin nicht selbst an einer Musikfestival(f) gewesen, aber wenn ich älter werde, will ich gern der Nibe- oder Skanderborg-festival besuchen. Aber ich bin doch zu ein Konzert(n) mit dem fantastischen Musiker(m), Kim Larsen, gewesen. Es war in Randershallen vor langer Zeit. Kim Larsen hat groβen poetischen Fähigkeiten(pl). Beispielweise dieser Text(m) auf diesem zum Nachdenken anregender Gesang(m) namens “Pianomand“. Dieser Gesang(m) war der letzten, Kim spielte:
Es war ein groβartiges Erlebnis(n). Trotzdem, dass Kim allmählich ein älter Mann(m) ist, spielte er Musik mit verführerisch Stil(m). Ein Konzert ich nie vergessen will!
På dansk:
Druk. Stoffer. Voldelige mennesker. Slagsmål. Tyveri. Voldtægt. Sådan forestiller jeg mig teknofestival i Berlin. Men jeg kommer også til at tænke på gode ting. Eksempelvis: glade mennesker, god musik og fest. Men møder og snakker med nye mennesker, hvorefter man måske stifter nye bekendtskaber.
Jeg har ikke selv været på en musikfestival, men når jeg bliver ældre, vil jeg gerne tage til Nibe- eller Skanderborgfestivallen. Men jeg har dog været til en koncert med den fantastiske musiker, Kim Larsen. Det var i Randershallen for lang tid siden. Kim Larsen har store poetiske evner. Eksempelvis denne tekst fra denne tankevækkende sang ved navn ”Pianomand”. Denne sang var den sidste, Kim spillede.
Det var en storartet oplevelse. Selvom Kim efterhånden er en ældre mand, spiller han musik med forførende stil. En koncert jeg aldrig vil glemme!
På forhånd tak.
~ Tissi
Svar #1
30. november 2005 af danielruhmann (Slettet)
Man møder og snakker med nye mennesker --> man = man
Mann = mand
ein Freund, zwei Freunde (altså ikke Freunden, medmindre det er dativ flertal)
Kim Larsen hat große poetischen Fähigkeiten.
Denne sang var den sidste (der letzte), (SOM) Kim spillede.
med forførende stil --> husk dativ
En koncert, (SOM) jeg aldrig vil glemme!
prøv at rette det, pg så slet alle den henvisninger til, hvilket køn det er. Så ska jeg nok se på det.
Mann = mand
ein Freund, zwei Freunde (altså ikke Freunden, medmindre det er dativ flertal)
Kim Larsen hat große poetischen Fähigkeiten.
Denne sang var den sidste (der letzte), (SOM) Kim spillede.
med forførende stil --> husk dativ
En koncert, (SOM) jeg aldrig vil glemme!
prøv at rette det, pg så slet alle den henvisninger til, hvilket køn det er. Så ska jeg nok se på det.
Svar #2
30. november 2005 af Tissi (Slettet)
Man trifft und spricht mit neuen Menschen, wonach man vielleicht neue Freunde stiften.
Ich bin nicht selbst an einer Musikfestival gewesen, aber wenn ich älter werde, will ich gern der Nibe- oder Skanderborg-festival besuchen. Aber ich bin doch zu ein Konzert mit dem fantastischen Musiker, Kim Larsen, gewesen. Es war in Randershallen vor langer Zeit. Kim Larsen hat groβen poetischen Fähigkeiten. Beispielweise dieser Text auf diesem zum Nachdenken anregender Gesang namens “Pianomand“. Dieser Gesang war der letzte, der(?) Kim spielte:
Es war ein groβartiges Erlebnis. Trotzdem, dass Kim allmählich ein älter Mann ist, spielte er Musik mit verführerischEM(?) Stil. Ein Konzert ich nie vergessen will!
Har prøvet så godt jeg kunne.
Ich bin nicht selbst an einer Musikfestival gewesen, aber wenn ich älter werde, will ich gern der Nibe- oder Skanderborg-festival besuchen. Aber ich bin doch zu ein Konzert mit dem fantastischen Musiker, Kim Larsen, gewesen. Es war in Randershallen vor langer Zeit. Kim Larsen hat groβen poetischen Fähigkeiten. Beispielweise dieser Text auf diesem zum Nachdenken anregender Gesang namens “Pianomand“. Dieser Gesang war der letzte, der(?) Kim spielte:
Es war ein groβartiges Erlebnis. Trotzdem, dass Kim allmählich ein älter Mann ist, spielte er Musik mit verführerischEM(?) Stil. Ein Konzert ich nie vergessen will!
Har prøvet så godt jeg kunne.
Svar #3
30. november 2005 af witczak (Slettet)
-Aber es fiel mir = Aber es fielen mir
und Fest(n)= Spaß??
-der Nibe- oder Skanderborg-festival =das Nibe oder Skanderborgfestival
-Musikfestival(f)=ikke feminin det er neutrum
-Aber ich bin doch zu (ein)einem Konzert(n) mit dem fantastischen Musiker(m), Kim Larsen, gewesen.
-Es war in /den/ Randershallen (skal det vaere plural? ellers: in der Randershalle)
-Kim Larsen hat (groβen poetischen)große poetische Fähigkeiten(pl).
-Eksempelvis denne tekst fra denne Eksempelvis denne tekst fra denne tankevækkende sang ved navn ”Pianomand” sang ved navn ”Pianomand”= Beispielsweise dieser Text des zum Nachdenken anregenden Liedes mit dem Titel"Pianomand"
und Fest(n)= Spaß??
-der Nibe- oder Skanderborg-festival =das Nibe oder Skanderborgfestival
-Musikfestival(f)=ikke feminin det er neutrum
-Aber ich bin doch zu (ein)einem Konzert(n) mit dem fantastischen Musiker(m), Kim Larsen, gewesen.
-Es war in /den/ Randershallen (skal det vaere plural? ellers: in der Randershalle)
-Kim Larsen hat (groβen poetischen)große poetische Fähigkeiten(pl).
-Eksempelvis denne tekst fra denne Eksempelvis denne tekst fra denne tankevækkende sang ved navn ”Pianomand” sang ved navn ”Pianomand”= Beispielsweise dieser Text des zum Nachdenken anregenden Liedes mit dem Titel"Pianomand"
Skriv et svar til: Tekst, 235 ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
