Matematik

afledet funk.

05. november 2003 af heterophonia (Slettet)
hej

er der nogle der kan hjælpe mig med at differentiere disse to funk..., i behøves ikke løse dem, bare giv mig et par hints...

på forhånd mange tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2003 af MarieBS (Slettet)

Hvilke funktioner?

Svar #2
05. november 2003 af heterophonia (Slettet)

ups.... de kommer her

f(x)=e^6-x

og

f(x)=(e^x)^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2003 af MarieBS (Slettet)

Mener du ikke f(x) = e^(6-x) i den øverste?

I så fald skal du i begge tilfælde bruge reglen for differentiation af en sammensat funktion.

Svar #4
05. november 2003 af heterophonia (Slettet)

jo, og tak...

Skriv et svar til: afledet funk.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.