Matematik
Differentiering
03. december 2005 af
Santafun (Slettet)
Jeg har 3 spørgsmål en til hver opgave:
1) Hvordan udregner man f'(x)=6sinx*cosx=0?
2) Hvordan beregner man f'(t) når f(t)= 7+5*sin(0,5t-1)??
3) Kan det passe at ekstremumsstederne for f(x)= x-sinx når x tilhører intervallet 0;2pi er:
f'(x)= 1-2cosx=0 og dermed cosx=0,5???
Jeg er lidt usikker på hvordan man løser opgaver og ved ikke helt hvordan jeg skal gribe dem an!
1) Hvordan udregner man f'(x)=6sinx*cosx=0?
2) Hvordan beregner man f'(t) når f(t)= 7+5*sin(0,5t-1)??
3) Kan det passe at ekstremumsstederne for f(x)= x-sinx når x tilhører intervallet 0;2pi er:
f'(x)= 1-2cosx=0 og dermed cosx=0,5???
Jeg er lidt usikker på hvordan man løser opgaver og ved ikke helt hvordan jeg skal gribe dem an!
Skriv et svar til: Differentiering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
